Télre melegítős mellény? Igen!

Sokan kérdeztétek tőlem, hogy honnan szereztem a PowerBank-ról üzemelő melegítős mellényemet, amit igény esetén 3 különböző fűtési szintre is állíthatok.

Nagyon praktikus ruházatról van szó, ami elöl két oldalt, hátul pedig három ponton (1 hát, 2 vesénél) melegít. A hideg időben nagyon jól jön és kevesebb ruházatban is nekiindulhatunk ilyenkor a gurulásnak, mert fázni biztosan nem fogunk.

Én a Gearbest-et javaslom ilyen mellény beszerzéséhez, nekem már több, mint 100 vásárlásom volt innen.

A mellény PowerBank nélkül $52 (~14.990 Ft), ami nem rossz ár, lévén az ilyen cuccok idehaza 40-50e Ft-ba kerülnek. Csak 1 méret létezik, mert az oldalán egy trükkös cipzárrendszer segítségével 2×4=8 különböző méretre állítható 112cm – 136cm-es mellbőségig, így mindenki beállíthatja a tökéletes méretet magának, az a tuti, amikor pont, mint ha ránk öntötték volna, hogy ráfeszüljön kicsit a testre a maximális hőátadás érdekében. Bármilyen PowerBank csatlakoztatható ami 2,1A-es. De akár ez is megfelelő hozzá: Xiaomi 10.000 mAh powerbank $18,6 (~5.300 Ft), amivel a legkisebb fokozaton 9-10 órán keresztül melegít, de a legerősebben is 3-4 órán keresztül képes ellátni a fűtést, míg közepesen 6-7 órán keresztül.

MELLÉNY TERMÉKOLDALA

Fontos info, hogy ÁFA és VÁM nélkül megússzuk a rendelést, ahhoz csak annyit kell tenni, hogy termék a kosárba, majd a kosár oldalról tovább lépve fizetés irányába a következő oldalon, még fizetés előtt kell kiválasztani a szállítást és EU Express vagy EU Priority line-t kell választani, mert akkor biztosan nem kell majd egyéb költségeket fizetnünk a csomag megérkeztekor.

Mihály Orosz
About Mihály Orosz 19 Articles
Szeretem az izgalmas, érdekes dolgokat. Okosotthon mániás vagyok, hüllőtartó, hobby drón pilóta és nem utolsósorban egykerekűs, civilben pedig online marketinges.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*